Frequently Asked questions

Urbex Laser: 12 jaar onder begeleiding van volwassene, 16 jaar zonder begeleiding

Urbex Paintball: 18 jaar 

Urbex Dart Zone: 6 jaar voor kinder heats, 12 jaar voor normale heats

Wij hebben diverse arrangementen voor groepen inclusief borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden, ook buiten de reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij hebben diverse zakelijke arrangementen inclusief borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden, ook buiten de reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op. 

Wij hebben diverse arrangementen incl. Borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden, ook buiten de reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op. 

Ook voor kinderfeestjes gelden de minimumleeftijden zoals vermeld. Dit in verband met de veiligheid op deze urbex locatie. Indien alle aanwezigen oud genoeg zijn kan je contact met ons opnemen voor een passend arrangement. 

Het is mogelijk om bij Urbex AdventureS voor of na je heat te borrelen, lunchen en te relaxen. We hebben een geruime keuze uit warme en koude drankjes (geen alcohol), snacks en hapjes. 

Prijslijst:

Blikje fris (330ml/250ml) € 2,75

Spa rood of spa blauw (500ml) € 2,75 (excl. €0,15 statiegeld)

Thee € 2,75

Nespresso koffie € 2,75

Nespresso koffiespecialiteiten € 2,75

Omdat wij de hapjes lokaal inkopen en samen werken met een cateraar is ons assortiment wisselend. Op locatie vind je het actuele menu.

Lasergamen, Paintballen en Dart Zone Blasten zijn sportieve activiteiten, zorg dat je hierop gekleed bent. Comfortable kleding en schoenen die vies mogen worden zodat jij onbezorgd kan schieten, kruipen, hurken en verstoppen! 

Wij adviseren om niet met dure kledingstukken en schoenen te komen. Tijdens het spelen kunnen deze vies worden. Dure kleding raden wij niet aan omdat je actief bezig zult zijn en je deze natuurlijk niet wilt beschadigen.

Wij adviseren sieraden en dergelijke niet mee te nemen gezien je hiermee alleen maar achter dingen kan blijven hangen of ze kunt verliezen tijdens het schieten.

De fabriek wordt op de lounge en groepsruimte na niet verwarmd, houd hier rekening mee als je komt schieten. Als je zelf mee speelt krijg je het erg warm, advies is dan ook om voor je heat start je warme kleding uit te doen en aan de kapstok te hangen en na je heat deze weer aan te doen.

Urbex Laser: De uitrusting bij Urbex Laser bestaat uit een helm met sensoren en een lasergun. Er zijn bij het lasergamen geen overalls of andere vervangende kleding en of schoenen. Zorg er dus voor dat je oude en comfortabele kleding en schoenen draagt.

Urbex Paintball: De uitrusting bij Urbex Paintball bestaat uit een gezichtsmasker, overall, paintball geweer en standaard 50 kogels per heat. Indien gewenst kunnen er extra kogels bijgekocht worden.

Urbex Dart Zone: De uitrusting bij Urbex Dart Zone bestaat uit een masker, een tactical vest en een Dart Zone Blaster met één magazijn, indien gewenst kunnen er extra gevulde magazijnen bijgekocht worden.

De fabriek en de arena’s zijn wegens trappen en hoogteverschillen helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Alle wapens dienen tevens met twee handen bediend te worden. Met behulp van bovenstaande informatie kan je zelf het beste beoordelen of een bezoek aan de Urbex AdventureS mogelijk is.

Het standaardtarief is €16,- per persoon per sessie voor alle activiteiten en €11,- per aansluitende sessie (te boeken via de mail).

Omdat je bij Urbex AdventureS altijd 20 minuten speeltijd per shift hebt zijn wij hiermee omgerekend de goedkoopste van heel Breda!

Voor speciale arrangementen met meerdere sessies en/of hapjes en drankjes kan je ons mailen.

Urbex AdventureS is gevestigd op de Ettensebaan 2, wanneer je het terrein oprijdt ga je gelijk naar rechts. Vervolgens volg je de bocht mee naar links en tref je de parkeerplaatsen en verderop de fietsenstalling. 

De ingang is de rode deur links naast de twee doorzichtige rolluiken die je vanaf de parkeerplaats kunt zien.

Afhankelijk van jouw groepsgrootte kan je ingedeeld worden met andere bezoekers. Naar jouw voorkeur delen we jouw gezelschap indien mogelijk wel in in hetzelfde team, of juist als tegenstanders van elkaar! 

Wil jij liever gegarandeerd alleen met jouw gezelschap spelen? Dit kan voor losse heats door middel van een toeslag, of door een arrangement af te nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Urbex AdventureS is gevestigd in oude fabriek. 

In de vier verschillende arena’s kan je naar hartelust spelen op meer dan 8.000 m2 en waan je in een vervallen decor als een echte actieheld.

De fabriek is gesloten in 2020 waarna er dieven alle kostbaarheden hebben gestolen waaronder verwarmingselementen en heaters, houd er rekening mee dat in het speelveld niet verwarmd wordt. Gelukkig krijg je het van al het rennen warm zat! De lounges zijn wel verwarmd zodat je niet in de kou hoeft stil te zitten.

Vanwege de Urbex locatie, is het betreden op eigen risico en verantwoordelijkheid.

Je hoeft je voor de activiteiten niet om te kleden. Wij hebben daarom geen lockers en kleedruimtes op locatie. Laat je waardevolle spullen bij voorkeur thuis of in de auto.

Er zijn voldoende kapstokhaken in de gang aanwezig om je jas en tas te kunnen hangen, dit geschiet op eigen risico.

Je kunt je kostbaarheden geheel op eigen risico afgeven bij de receptie welke ze kosteloos voor je bewaart. 

Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Let op: Parkeren is geheel op eigen risico.

Je kunt gratis je fiets overdekt wegzetten in de aanwezige fietsenstalling, Zodra je de poort van Ettensebaan 2 door bent ga je rechts af en volg je de bocht. Je treft vanzelf de fietsenstalling aan. 

Let op: het is geen bewaakte fietsenstalling, je fiets parkeren geschiet geheel op eigen risico.

Bij Urbex AdventureS reserveer je op onze website en betaal je via iDeal of Bancontact waarna je reservering definitief is. 

Hapjes, drankjes en snacks kunnen op locatie per pin of contant worden voldaan.

Boekingen en reserveringen welke telefonisch / per mail zijn gedaan kunnen voldaan worden doormiddel van overboeking of het voldoen van een betaalverzoek eventueel na overleg op locatie per pin of contant voldaan worden.

LET'S GET IN CONTACT

Ben jij klaar voor jouw next-level shooting experience? Boek dan gelijk jouw sessie via de reserveringspagina. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaande contactopties.

FOLLOW US:

LET'S PLAY THE GAME!

Let op: vooraf reserveren is verplicht!