nieuw: Beleef een nieuwe experience met de dart zone ultra pro blasters!

Alleen bij Urbex AdventureS!

hunter_smoke

Blasters

Iedereen kent NERF, maar ken jij de Dart Zone blasters al? Deze blasters schieten vele malen harder en hebben speciale kortere darts. Extreem speelplezier gegarandeerd!

hunter_smoke

maskers

Omdat onze blasters tot meer dan 140FPS kunnen schieten, speel je altijd met een veiligheidsmasker op. De maskers zijn er in twee varianten, een voor elk team!

hunter_smoke

hesjes

Ook de hesjes zijn er in twee varianten, zodat jij jouw vijand gelijk herkent. Daarnaast biedt het hesje extra opbergruimte voor ammo, zodat jij het langer volhoudt op het strijdveld!

De ARENA

Ren door 750+ m2 vol met opblaasbare obstakels!

Jouw Dart Zone battle vindt plaats in de noordelijke vleugel van de fabriek, waar je in drie verschillende grote ruimten meer dan 750 m2 strijdveld aantreft! Deze arena is gevuld met allerlei opblaasbare obstakels, van raketten tot tanks en van huisjes tot muren, zodat je jouw beste gevechtstactieken kunt inzetten! De pijlen van Dart Zone komen hard aan, dus zorg ervoor dat je je goed weet te verstoppen en je tegenstanders verrast!

Soldier, get ready!

De darts vliegen om je oren, door het vizier van je masker zie jij jouw vijand zijn blaster herladen, je twijfelt geen moment en stormt op hem af! Met de Dart Zone Pro blasters ervaar je de Urbex Laser experience op een compleet nieuwe manier. Je speelt met fysieke darts in plaats van digitale laserstralen. Je moet je blaster nu echt herladen in plaats van een knop indrukken en je gaat het voelen het wanneer je geraakt wordt. De impact van de darts is te vergelijken met die van paintballs, daarom voorzien we je van een veiligheidsmasker. De games met blasters geven een compleet andere ervaring en worden daardoor steeds populairder! Hieronder vind je een overzicht van onze Dart Zone blasters, welke neem jij mee de strijd in?

Nexus Pro Ultimate (12+)

The Powerful

Met de Nexus Pro Ultimate is geen enkele tegenstander veilig. Maak de keuze tussen Short Darts of Long Darts, vul jouw magazijn met 12 pijltjes en storm het strijdveld op! Accuraat, krachtig en comfortabel. 

Dart Zone Blasters Urbex Laser

Aeon Pro Ultimate (12+)

The Viable

Snelheid is key, met de Aeon Pro Ultimate extra ben jij extra wendbaar. Deze kleine blaster heeft dezelfde kracht en capaciteit als de Nexus Pro Ultimate, maar is makkelijker te gebruiken in kleinere ruimtes. 

Dart Zone Blaster Urbex Laser

Magnum Super Drum (6+)

The Durable

Verras jouw tegenstanders met een regen van darts, de Magnum Super Drum heeft namelijk een capaciteit van maar liefst 40 pijltjes! Met de speciale rapid fire modus schiet je tientallen pijltjes af in slechts in enkele seconden!

Dart Zone Blasters Urbex Laser

alle activiteiten

Paintball, Lasergame en Dart Zone en Specials

Boek nu jouw Urbex AdventureS sessie!

Ga jij voor een van de drie schietspellen of boek je een trio-deal en beleef je de ultieme uitdaging met korting?

LET'S GET IN CONTACT

Ben jij klaar voor jouw next-level shooting experience? Boek dan gelijk jouw sessie via de reserveringspagina. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaande contactopties.

FOLLOW US:

LET'S PLAY THE GAME!

Let op: vooraf reserveren is verplicht!