Huisregels Urbex AdventureS

 1. Behandel het personeel en je medespelers altijd met respect. Iedereen is hier voor zijn of haar plezier.
 2. Instructies van personeel dienen ten alle tijden te worden opgevolgd door spelers.
 3. Je gaat netjes om met de wapens en helmen die je gebruikt tijdens het lasergamen. Tijdens het spelen gebruik je ze enkel om te lasergamen en na afloop hang en leg je ze netjes terug op de bijbehorende plek in het rek waar je ze gepakt hebt.
 4. Ondanks dat dit een echte Urbex locatie is, dient alles intact te worden gelaten voor het beheer en behoud van het pand. Je komt hier om te lasergamen, niet om zaken te vernielen.
 5. Je klimt tijdens het lasergamen niet op obstakels. Je mag rennen, lopen, kruipen, verstoppen en tijgeren, maar het klimmen op obstakels is gevaarlijk en is daarom ten strengste verboden.
 6. Ruimtes achter dichte deuren zijn verboden terrein. Voor jouw veiligheid hebben wij deuren die gesloten zijn afgesloten, deze deuren blijven gesloten.
 7. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Indien je te laat bent en er andere groepjes al wel zijn wordt er niet op je gewacht met de speluitleg. Indien je een volledige shift hebt gehuurd met jouw groep en te laat bent gaat deze tijd van je eigen speeltijd af.
 8. Wanneer het spel afgelopen is begeef je je zo snel mogelijk naar de uitgang, je blijft niet rondhangen in de arena want er staat een nieuwe groep te wachten om te gaan spelen.
 9. De minimale leeftijd voor Urbex AdventureS is 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. Zonder begeleiding is de minimumleeftijd 16 jaar. Dit kan op locatie gecontroleerd worden door een van onze medewerkers.
 10. Roken is binnen niet toegestaan. Dit mag buiten bij de houten loungeset.
 11. Het is niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen de arena in. Ook is het niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen naar Urbex AdventureS.
 12. Huisdieren worden niet toegelaten. Voor assistentiehonden gelden de wettelijke regeling(en) inclusief de daarin aangegeven uitzonderingen.
 13. Het spelen bij Urbex AdventureS gebeurt altijd op eigen risico. Urbex AdventureS is niet aansprakelijk voor schade, verlies, letsel en/of diefstal welke tijdens het bezoek aan Urbex AdventureS is ontstaan.

Eenieder wie de huisregels niet naleeft wordt onmiddellijk uit de locatie verwijderd, zonder restitutie van betaalde gelden. Veroorzaakte schade door bewuste vernieling of roekeloosheid zal op de persoon worden verhaald die deze heeft aangericht. Uiteraard hopen wij ten zeerste dat het nooit zo ver hoeft te komen.