INDOOR PAINTBALL IN EEN VERLATEN FABRIEK MIDDEN IN BREDA: WELKOM BIJ URBEX PAINTBALL BREDA

Alleen bij Urbex Game Factory!

Over de Urbex Paintball Breda Experience

Paintball is een spel dat door velen wordt erkend als een spannende en bekende activiteit. Bij Urbex Paintball kun je echter een compleet nieuwe en unieke ervaring beleven. In deze verlaten fabriek, net buiten de singels van Breda, kun je paintball spelen in een omgeving waarbij je op avontuurlijke wijze verlaten gebouwen kunt ontdekken. Door het gebruik van professionele paintball uitrusting heb je de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met andere deelnemers.

Onze Urbex Paintball Breda Experience is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar een uitdaging. Het maakt niet uit of je al eerder paintball hebt gespeeld of niet. Bij ons kun je je paintball vaardigheden testen in een spannende en uitdagende omgeving. In deze verlaten fabriek kun je jezelf helemaal laten gaan. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Urbex Paintball Breda en beleef de ultieme paintball sensatie!

Over de Urbex Paintball Breda Arena's

Bij Urbex Paintball hebben we twee arena’s van elk 1.500m2 groot, gelegen in een verlaten fabriek midden in Breda. Deze locatie geeft je een unieke en realistische paintball-ervaring die je niet snel zult vergeten. Voor écht grote groepen kunnen de arena’s zelfs gecombineerd worden tot mega arena van 3.000m2, waar je met tot wel 80 man tegelijk kunt spelen!

Onze arena’s zijn gevuld met diverse obstakels, zoals lege oliedrums, houten kratten, en zelfs verlaten machines. Dit alles om je paintball-vaardigheden uit te dagen en je adrenaline op te pompen. Verzamel je team, bedenk een strategie en ga de strijd aan in onze spannende en uitdagende arena’s.

Of je nu een ervaren paintball-speler bent of net begint, bij Urbex Paintball is iedereen welkom. Wij bieden professionele paintball uitrusting aan, waarmee je jezelf kunt uitrusten voor de strijd. Daarnaast hebben we ook ervaren medewerkers die je kunnen begeleiden tijdens het spel en zorgen voor de veiligheid.

Maar wees gewaarschuwd, bij Urbex Paintball gaat het er ruig aan toe! Het is niet voor niets dat onze arena’s populair zijn bij jongvolwassenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick en een onvergetelijke paintball-ervaring.

Wil je meer dan alleen paintball spelen? de Urbex Game Factory heeft ook andere activiteiten beschikbaar, zoals Lasergamen en Archery Tag. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een dagje uit met vrienden.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Urbex Paintball in Breda voor de ultieme paintball-ervaring! Boek nu online en ervaar onze arena’s met eigen ogen.

Laser

urbex paintball breda Plattegrond

urbex paintball breda plattegrond

Wat kan je verwachten?

hunter_smoke

urbex laserguns

Ga de strijd aan met onze geavanceerde wapens. Met oneindig veel instellingen en gamemodes is elke ronde een nieuw avontuur!​

hunter_smoke

Red dot sights

Met behulp van de red dot sight heb jij jouw tegenstander nauw in het vizier. Schiet tot wel 200 meter ver met militaire precisie!​

hunter_smoke

helmen

Onze helmen bevatten speciale sensoren, wanneer je geraakt wordt verlies je levens. Hierdoor is over een muurtje kijken al levensgevaarlijk.​

hunter_smoke

Rookmachine

Speel je op een indoor locatie? Met behulp van onze nevelaar geef je de ruimte net die extra spannende sfeer, ook kan je de laserstralen nu echt zien!​

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom heeft Urbex Laser een ruim assortiment aan obstakels om je achter te verschuilen.​

hunter_smoke

modem

Dankzij onze draadloze modem kan jij óveral de strijd aan gaan. In het bos, in een kantoorpand, in een supermarkt, je kan het zo gek niet bedenken!​

hunter_smoke

paintball marker

Dankzij de krachtige Tipmann Paintball Marker kan jij jouw tegenstander over het gehele strijdveld raken! Vul je hopper met paintballs en begeef je naar de arena!

hunter_smoke

iron sight

de paintball markers hebben een iron sight, waarmee jij jouw tegenstander nauwkeurig kunt targetten. Hou er rekening mee dat de balletjes in een lichte boog omlaag schieten!

hunter_smoke

overall

Om je kleding zo veel mogelijk te beschermen bieden we gratis overalls aan, deze zijn verplicht. Ondanks de overall kan je kleding alsnog vies worden of beschadigen, let hier dus op.

hunter_smoke

Rookmachine

Waar rook is is vuur, toch? Dankzij onze speciale Fazer rookmachines wordt het speelveld gevuld met een mysterieuze rook! Uiteraard is dit speciale rook die niet schadelijk is voor mensen.

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom hebben alle ruimtes van Urbex Paintball een ruim assortiment aan unieke obstakels om je achter te verschuilen.

hunter_smoke

gezichtsmasker

Omdat je ogen niet zitten te wachten op het bezoek van een paintball, is het verplicht een gezichtsmasker te dragen bij Urbex Paintball. Deze ontvang je tijdens de instructie.

Laser

de reviews van de urbex game factory in Breda

BEKIJK DE ERVARINGEN VAN ONZE BEZOEKERS

“Het lasergamen was een fantastische ervaring en zeker ook erg uniek door de grote indoor locatie, zeker een aanrader!”
Bart Huijben
Bart Huijben
Student
"Nog nooit eerder in een echt verlaten pand geschoten. Een unieke ervaring en wij komen zeker nog een keer langs!"
Kevin Gielen
Kevin Gielen
Ondernemer
"Erg gaaf om te doen! Met verschillende wapens en games gespeeld op een verrassende urbex locatie."
Dorus Martin
Dorus Martin
Marketeer

COMING SOON: DART ZONE PRO FOAM Dart BLASTERS

Speel met onze gloednieuwe Dart Zone Pro blasters en beschiet jouw vijanden met foam darts!

LET'S GET IN CONTACT

Ben jij klaar voor jouw next-level lasergame experience? Boek dan gelijk jouw sessie via de reserveringspagina. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaande contactopties. Tot snel!

FOLLOW US:

LET'S PLAY THE GAME!

Let op: alleen op afspraak kan je komen lasergamen!