Welkom bij Urbex Laser, een van de meest unieke uitjes in Breda!

Op zoek naar Uitjes in Breda? Kom lasergamen in deze verlaten fabriek!

Voor veel mensen is lasergame een bekend iets. Je speelt in een hal vol neon lampen, muziek en lichtjes. Bij Urbex Laser beleef je een compleet nieuwe en unieke ervaring. Je speelt namelijk lasergame in de voormalige Bakkersland fabriek net buiten de singels van Breda. Urbex staat namelijk voor Urban Exploring, oftewel het op avontuurlijke wijze ontdekken van verlaten gebouwen. Bij Urbex Laser hebben wij hier een extra dimensie aan toegevoegd door je te voorzien van professionele lasergame apparatuur, waarmee jij de strijd aangaat tegen al jouw tegenstanders. Deze Urbex Lasergame Breda Experience is gericht op jongeren en jongvolwassenen, zowel voor mensen die nog nooit gelasergamed hebben als voor de echte professionals ligt hier een grote en unieke uitdaging! Dit is dan ook bij uitstek een van de gaafste en meest unieke uitjes die Breda te bieden heeft!

Ontdek de arena van het gaafste uitje in Breda

 

Onze eigen lasergame arena zit diep verstopt in de oude bakkersfabriek net buiten de singels van Breda. Deze fabriek is meer dan 50 jaar operationeel geweest en is een waar begrip binnen de stad Breda, maar is in begin 2021 gesloten. Op haar hoogtepunt werkten er 200 medewerkers die ieder uur tienduizenden broodjes produceerden. Nu vind je hier enkel nog de vervallen overblijfselen van het leven dat hier ooit heeft plaatsgevonden…

Op de gehele eerste verdieping ga jij in maar liefst 14 verschillende ruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen, kleedkamers, kantines en doucheruimtes de strijd aan met jouw tegenstander, natuurlijk met weinig belichting! De totale arena beslaat meer dan 1000 vierkante meter, waardoor je tijdens jouw tijdslot geen twee keer op dezelfde plek hoeft te komen. Voor de extra wow-factor hebben we verschillende obstakels en special effects toegevoegd, maar verder zijn de ruimtes volledig origineel gelaten! Durf jij dit aan als en van jouw volgende uitjes in Breda?

Binnenkort opent onze tweede arena diep onder de grond van de fabriek, hopelijk ben je niet bang in het donker! Deze oude, gigantische bakstenen kelder vol rioleringsbuizen, bedrading, knipperende lichten en oude machines zal worden omgevormd tot real-life lasergame area waar zowel absolute beginners als doorwinterde professionals al hun plezier op kunnen! 

 

Laser

urbex Laser Plattegrond

Lasergame Breda Plattegrond

Wat kan je verwachten van dit uitje in breda?

hunter_smoke

urbex laserguns

Ga de strijd aan met onze geavanceerde wapens. Met oneindig veel instellingen en gamemodes is elke ronde een nieuw avontuur!​

hunter_smoke

Red dot sights

Met behulp van de red dot sight heb jij jouw tegenstander nauw in het vizier. Schiet tot wel 200 meter ver met militaire precisie!​

hunter_smoke

helmen

Onze helmen bevatten speciale sensoren, wanneer je geraakt wordt verlies je levens. Hierdoor is over een muurtje kijken al levensgevaarlijk.​

hunter_smoke

Rookmachine

Speel je op een indoor locatie? Met behulp van onze nevelaar geef je de ruimte net die extra spannende sfeer, ook kan je de laserstralen nu echt zien!​

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom heeft Urbex Laser een ruim assortiment aan obstakels om je achter te verschuilen.​

hunter_smoke

modem

Dankzij onze draadloze modem kan jij óveral de strijd aan gaan. In het bos, in een kantoorpand, in een supermarkt, je kan het zo gek niet bedenken!​

hunter_smoke

Urbex LAserguns

Ga de strijd aan met onze geavanceerde wapens vol opties. Op het LCD-scherm zie je alle belangrijke info en met jouw special attack blaas jij al jouw tegenstanders omver!

hunter_smoke

red dot sights

Met behulp van de red dot sight heb jij jouw tegenstander nauw in het vizier. Schiet tot wel 200 meter ver met militaire precisie!

hunter_smoke

helmen

Onze helmen bevatten speciale sensoren, wanneer je geraakt wordt verlies je levens. Hierdoor is over een muurtje kijken al levensgevaarlijk.

hunter_smoke

Rookmachine

Waar rook is is vuur, toch? Dankzij onze speciale Fazer rookmachines wordt het speelveld gevuld met een mysterieuze rook! Uiteraard is dit speciale rook die niet schadelijk is voor mensen.

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom hebben alle ruimtes van Urbex Laser een ruim assortiment aan unieke obstakels om je achter te verschuilen.

hunter_smoke

modem

Dankzij onze draadloze modem kan jij óveral de strijd aan gaan. In het bos, in een kantoorpand, in een supermarkt, je kan het zo gek niet bedenken! (Coming soon)

Laser

de reviews van de urbex lasergame experience in Breda

BEKIJK DE ERVARINGEN VAN ONZE BEZOEKERS

"Nog nooit eerder in een echt verlaten pand gelasergamed. Een unieke ervaring en wij komen zeker nog een keer langs!"
Kevin Gielen
Kevin Gielen
Ondernemer
"Erg gaaf om te doen! Met verschillende wapens en games gespeeld op een verrassende urbex locatie."
Dorus Martin
Dorus Martin
Marketeer
“Het lasergamen was een fantastische ervaring en zeker ook erg uniek door de grote indoor locatie, zeker een aanrader!”
Bart Huijben
Bart Huijben
Student

COMING SOON: DART ZONE PRO FOAM Dart BLASTERS

Speel met onze gloednieuwe Dart Zone Pro blasters en beschiet jouw vijanden met foam darts! Dit gloednieuwe uitje in Breda is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

LET'S GET IN CONTACT

Ben jij klaar voor jouw next-level shooting experience? Boek dan gelijk jouw sessie via de reserveringspagina. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaande contactopties. Tot snel bij het gaafste uitje in Breda!

FOLLOW US:

LET'S PLAY THE GAME!

Let op: vooraf reserveren is verplicht!